[O2] smrodek po zamknięciu obiegu powietrza

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Mexaris
    Classic
    • 2010
    • 24

Zamieszczone przez Psycho Dad
    Sądząc po szybkości i nawierzchni to żaden system tu by nie pomógł no może, oprócz poduszki powietrznej.
    Zamieszczone przez adym
    Prawdopodobnie tak ale widac tez brak reakcji kierowcy, nie ma najmniejszej nawet kontry na kołach.
    Nie lapie czego tutaj sie doszukiwac. Facet dostal w tylne kolo, obrocilo go i to mocno bo przez pasy przejechal juz bokiem a za nimi lecial juz tylem. Ani ESP ani Sebastian Loeb nie wyprowadzili by pewnie auta z takiej sytuacji - tym bardziej ze przy wcale nie duzym udezeniu w bok potrafi wyrwac kierownice z rak.
  • mrrudzin
    Rider
    • 2009
    • 403

Witam

Od jakiegoś czasu zauważyłem, że po zamknięciu obiegu powietrza z kratek zaczyna sączyć się nieprzyjemny smrodek (coś ala stara skarpeta).
    Podobnie po wrzuceniu wstecznego (chyba z automatu obieg jest wtedy przymykany).

Gdzie szukać źródła?

Komentarz

• tryton
      Elegance
      • 2008
      • 935

Od jakiegoś czasu zauważyłem, że po zamknięciu obiegu powietrza z kratek zaczyna sączyć się nieprzyjemny smrodek (coś ala stara skarpeta).
      Zamieszczone przez mrrudzin"
      [quote="mrrudzin
      Gdzie szukać źródła?
      Jako że przy obiegu zamkniętym powietrze zasysane jest z kabiny to żródła szukaj na nogach :diabelski_usmiech sorry za OT ale nie mogłem się powstrzymać .

Komentarz

• winni77
        RS
        • 2009
        • 2183
        • Octavia II combi (1Z5)
        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

mrrudzin, oczywiście filtr kabinowy masz w miarę nowy? Sprawdziłbym jednak, czy niedostała się do niego jakaś wilgoć.
        Mój "Batmobil"

Komentarz

• mrrudzin
          Rider
          • 2009
          • 403

A jak się dobrać do filtra kabinowego?

Odkręciłem dwa wkręty od pianki po stronie pasażera w nogach, odgiąłem tą piankę, ale nie wiem co dalej

Filtr ma tyle co auto czyli niecały rok

Komentarz

• winni77
            RS
            • 2009
            • 2183
            • Octavia II combi (1Z5)
            • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Tutaj masz how-to ze zdjęciami
            Mój "Batmobil"

Komentarz

Pracuję...